onsdag 24 februari 2010

APA SA JAG!

Minns ni paketet jag skickade iväg förra veckan? Det gick iväg till Göteborg, till min vän Hannah. Hon har varit uppe i Boden och firat sin mamma som fyllt 50 år så hon fick paketet först idag. Hannah är barnsligt förtjust i/besatt av apor i alla dess former. Helst vill hon ha en riktig apbebis att ta hand om, men när jag såg de här aporna kunde jag inte låta bli att köpa dem till henne. Jag köpte även en kängurumamma med en kängurubebis i en ficka på magen. Den gav jag till Minou.



Idag har jag pluggat alldeles för lite. Jag gjorde ett tappert (?) försök till tentaplugg under morgonen och förmiddagen, men jag somnade hela tiden så till slut kröp jag ner under täcket och sov middag. Läste lite när jag vaknade men jag satt mest och läste om samma stycke om och om igen utan att ta in ett smack av det jag läste.

Vid middagstid kom underskötaren. Han hade med sig broccoligratäng och tomater som vi åt till middag. Jag var väldigt hungrig och maten var utsökt. Vi åt glass till efterrätt och jag lyckades tränga undan tankarna på morgondagens tenta och koppla av en stund. Mycket välbehövligt och mycket trevligt att bli lite bortskämd.

1 kommentar:

  1. nå jag blev så glad och nu fattar jag att det var Det paketet och att jag var Den personen så nu är jag mallig som bara den! PUSS

    SvaraRadera