lördag 6 mars 2010

Förkylning, studier och shopping

Jag vaknade tidigt i morse av att förkylningen blivit värre. Det var bara att stiga upp och sparka igång dagen med att hosta upp mängder av det vidrigaste slem ni kan tänka er, och snyta näsan på snor segt som tuggummi. Jag mådde riktigt risigt men blev piggare av att vara igång och att se solen utanför köksfönstret. Ela och jag gick ut på promenad men då gjorde febern mig sällskap och kroppen började värka så att varje steg jag tog gjorde ont. Ville grina när jag tänkte på hur långt det var att gå hem, men fast jag inte trodde det så kom jag faktiskt hem och ner i sängen till sist. Ela väckte mig halv sex. Hon var kissnödig och ville ut. Vi släpade oss (Ela släpar alltid, det är inget konstigt med det) nerför trapporna och kissade i snön. När vi kom in fick Ela en stor bit lever och jag tvingade i mig risgrynsgröt och nyponsoppa.

Det är lördag men det händer inget roligt för mig som måste stanna hemma i sängen och kurera mig inför veckan som kommer. Kanske ska jag läsa lite i någon av dessa:



Böckerna om amning har jag fått låna av Lise. Hon är en riktig amningsexpert. Jag hade ingen aning om att amning var en sådan fantastiskt stor vetenskap. Jag vill också bli expert. Obstetrikboken har jag börjat nöta på ett varv till sedan jag började min praktik. Jag tycker så mycket om den boken att jag använder den både som badbok och kvällslektyr. Jag är så otroligt fascinerad av kvinnokroppen och tycker att det är riktigt häftigt vad den kan göra.

Jo jag vill visa mina nya klänningar också! Klänningarna blev lite bonusshopping när jag egentligen bara hade tänkt köpa mig ett par jeans. Jag älskar dem båda två och längtar efter att det ska lite varmare ute så jag kan använda dem. Den ljusa ska jag ha på mig när jag sitter på uteservering nere vid ån. Då är det ljum kvällssol och jag dricker ett glas kallt vitt vin. En rolig sak med klänningarna var att den ena kostade 39.95 dollar men kassörskan svamlade till det så jag betalade endast 39.95 kronor för den. Den aprikosa blomman fick jag på köpet då jag hade en rabattkupong.

1 kommentar:

  1. Hej
    förlåt att jag inte hört av mig. Har bara 1 krona kvar så jag kan bara ringa och lägga på..försökte igår men det var upptaget då..hör gärna av dig igen när du kan!
    puss å kram

    SvaraRadera